Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Meter van het zuigerwater

Ondergedompelde de Machtstransformator met beperkte verliezen van 110kv Olie voor de Bouw met twee-Windt

Van goede kwaliteit Multi Straalwatermeter voor verkoop
Van goede kwaliteit Multi Straalwatermeter voor verkoop
De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Dean

De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Albert

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de kwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Duitsland opdracht!!

—— Duitsland Fabian-Scherb

Ik ben online Chatten Nu

Ondergedompelde de Machtstransformator met beperkte verliezen van 110kv Olie voor de Bouw met twee-Windt

China Ondergedompelde de Machtstransformator met beperkte verliezen van 110kv Olie voor de Bouw met twee-Windt leverancier

Grote Afbeelding :  Ondergedompelde de Machtstransformator met beperkte verliezen van 110kv Olie voor de Bouw met twee-Windt

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu
Merknaam: BTW
Certificering: KEMA,SGS
Modelnummer: SFP, SFPZ, OSFPS, SFPS, SFPSZ

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: 200000-1000000 USD
Verpakking Details: Berokings houten geval
Levertijd: 60-120 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 30 SETS/mon
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Nominale spanning: 110KV koeltype: Ondergedompelde olie
frequentie: 50Hz/60Hz naam: Fase die Transformator verplaatsen
Fase: In drie stadia Functies: Met beperkte verliezen, met geringe geluidssterkte

Ondergedompelde de Machtstransformator met beperkte verliezen van 110kv Olie voor de Bouw met twee-Windt

 

 

Snel Detail:

 

1. met beperkte verliezen, met geringe geluidssterkte

2.Low gedeeltelijke lossing

3. Hoog - kwaliteit, efficiency

4.Safe gebruik

5.Power transformator

 

 

Beschrijving:

 

Ons bedrijf voorziet 110kV en onder in olie ondergedompelde machtstransformator, van capaciteit van 120 MVA en hieronder. De transformator is gebaseerd op geavanceerde technologie wereldwijd en neemt ook de ervaringen van internationaal belangrijke transformatorbedrijven evenals onze eigen ervaringen op op lange termijn. Gedeeltelijke lossing met beperkte verliezen, de lage en de hoge kortsluiting weerstaan de transformatoren van de vermogensreeks worden bereikt door innovatie en optimalisering. Onze transformator is volledig met laatst nationale standaardgb1094.1~2-1996, GB1094.3-2003, GB1094.5-2003 en internationale norm CEI-76 in overeenstemming. Opmerkelijke eigenschappen als volgt:

1. Met beperkte verliezen, met geringe geluidssterkte

De kernlamineringen zijn samengesteld uit ingevoerde hoogte - staalplaten van het kwaliteits worden grain-oriented koudgewalste silicium met afgekante verbindingen en de verbindingen stap-omwikkeld met 5 stappen, zo verzekeren met beperkte verliezen en met geringe geluidssterkte. De binnenkant van de tank is gevoerd met magnetische en koperschilden, zijn de maatregelen geweest nemen want metaal structureel gelegen in hoog magnetisch veld, knipt om verdwaald verlies af te leiden en daardoor het totale ladingsverlies, en het lokale afluisteren te verlichten.

2. De veilige en betrouwbare dienst

De betrouwbaarheid is de eeuwige doelstelling van ons bedrijf, gedeeltelijke lossing van geëindigd - de producten worden constant gehouden onder 100pC, ervoor zorgend dat de transformatoren onder lang de dienstvoltage en occasioneel overvoltage zonder probleem kunnen worden geopereerd. De lage huidige dichtheid in het winden van leider en de aangewezen het koelen regeling zorgen ervoor dat de het winden temperatuurstijging en de hoogste stijging van de olietemperatuur lager zijn dan dat gespecificeerd in de nationale norm door meer dan 5K en dat de mechanische spanning in het winden van leider tijdens kortsluiting bepaalde veilige grens niet overschrijdt. Samen met technologische procedures tijdens vervaardiging en andere middelen om mechanische sterkte op te heffen, kunnen de transformatoren serverkortsluiting in al geval tijdens de dienst weerstaan.

3. Gemakkelijk bouw en onderhoud

Om te minimaliseren het bouwwerk bij zit, worden de transformatoren zo vervaardigd die opheffend het actieve deel uit de tank voor inspectie nadat de aankomst bij zit niet verplicht zijn. Naast, zijn alle componenten die op de transformator bij plaats moeten worden opgezet preassembled vóór bericht geweest, en alle secundaire bedradingen zijn bepaald in buizen op de transformator en verbonden met de terminals in het controlekabinet of de einddoos.

4. Zorgvuldige vervaardiging

De verticale windende machines met spanningsapparaat worden gebruikt voor het winden, zodat de winding meer strak kan worden gewonden en daarom mechanisch sterkte als geheel. Alle die isolatiedelen aan mechanische spanning tijdens kortsluiting, zoals verbindingsstukken in winding worden onderworpen worden met T4 ontraadseld pressboard gemaakt om inkrimping af te leiden. Het drogen het proces voor de winding wordt uitgevoerd tweemaal, eens voor ht het individuele winden, en opnieuw voor het geassembleerde faseblok.  Na kern en rolassemblage, wordt een extra dampfase die (VPD) drogen weer eens uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle isolatiedelen grondig droog zijn en geen verdere inkrimping is mogelijk om tijdens de dienst voor te komen. Alle hoogspanningsterminals en nabijgelegen metaal structurele delen worden afgerond gedeeltelijke lossing te verhinderen. De terminals van de hoogspanningsring zijn bevat, en gehouden met torentjes met het torentje concentrisch. Alle lood zijn behoorlijk geplooid en gemetalliseerd om omhoog worden rond gemaakt. VPD-het proces verzekert dat het vochtgehalte binnen de transformator bij zeer laag wordt gehouden, en de kern en rolassemblage wordt weer eens door gecondenseerde damp schoongemaakt die onderaan de oppervlakten stromen. De vervaardigde tanks zijn volledig relived van lassenspanning en shot-blasted, om vrij de lekkageprobleem van de vormolie te zijn en de tank het schone, prettige kijken te geven verschijning.

 

220kV klassen is de hoge efficiënte en transformator van de milieu beschermende macht gebaseerd op geavanceerde die technologieën worden geïntroduceerd van in het buitenland en de succesvolle ervaringen van belangrijke binnenlandse fabrikanten zowel en in het buitenland. Het is volledig met bijgewerkte Nationale Standaardgb1094.1~2-1996, GB1094.3-2003, GB1094.5-2003 en Internationale StandaarddieIEC76 in overeenstemming door internationale elektrotechniekcommissie wordt aanbevolen, en is trots van de volgende opmerkelijke eigenschappen:

1. Met beperkte verliezen, en beduidend energy-saving. Het gemiddelde zonder commissie verlies is 35% lager dan voorgeschreven door Nationale Standaardgb/t 6451-2008.

2. De kernlamineringen worden gemaakt omhoog van uitstekende kwaliteit koudgewalste grain-oriented siliciumstaalplaten met afgekante verbindingen en zonder geslagen gaten, en zonder de hogere jukbladen op zijn plaats gestapeld, zodat zij effectief beter zonder commissie bovenleer samen met lager kader zijn.

3. Wordt de zigzag geleide stroom van olie verstrekt binnen de winding, zodat alle delen van de winding kunnen meer gelijk worden gekoeld.

4. Regelen die is het afzonderlijke winden winden die behalve hoogspanning het belangrijkste winden. Op deze wijze, totaal ampère-draai evenwicht tussen winding; en de aselektrodynamicakracht tijdens kortsluiting kan worden verminderd, waarbij de kortsluiting wordt bevorderd weersta vermogen van de transformator als geheel.

5. De winding van één fase wordt geassembleerd in een integraal faseblok alvorens in de kern te plaatsen.

6. De het winden vervaardiging, de windende assemblagekern en het windende assemblagewerk zijn allen te werk gaan in totaal gesloten schone afdeling.

7. De kernkaders in de vorm van een vlakke plaat worden gebruikt voor het vastklemmen van de kern, en bij door zijstralen samen aangesloten. De kern en rolassemblage wordt bevestigd in de tank die, tegen de tank aan zes kanten stijf wordt geplaatst, zodat er geen verplaatsing van de assemblage kan zijn toe te schrijven aan effecten tijdens vervoer.

8. De transformatortanks worden vervaardigd met staalplaten wijd genoeg zodat er geen lasverbindingen op elke oppervlakte zijn. De staalplaten voor tankmuren worden gedrukt in golfvorm om mechanische sterkte te verhogen en lawaai te verminderen toe te schrijven aan trilling van de tankmuur.

9. Het diafragmamembraan wordt verstrekt binnen de conservator, verhinderend direct contact van olie met lucht, die de olie beschermt tegen het verouderen, daardoor verlengend de levensduur van olie. De magnetische olieniveaumaat wijst correct op het olieniveau in conservator. Vlakke kan de plaat-type radiator de transformator effectief afkoelen.

10. Betrouwbaar verzegeld, en de boete bewerkt voor verzegelde oppervlakte machinaal. De gebruikte dubbele pakking groeft in hun het verbinden oppervlakte en gehouden met hoogte strak - het materiaal van de kwaliteitspakking. Indien nodig door de klant, kan het hogere en lagere deel van de tank ook vast worden gelast.

11. Hoog - de kwaliteitsverf wordt toegepast als oppervlakteafwerking van de tank en de blootgestelde staaldelen, na het kogelstralen en voorbehandeling, waarbij het duurzaam leven en een glanzende oppervlakte worden verzekerd.

12. Kwaliteitsborging de regels ook voor alle isolerende delen, van grondstof aan definitieve assemblage worden nageleefd. De strikte verordeningen worden nageleefd voor het drogen, het verpakken en opslag, die de absorptie van vochtigheid, het zwellen, en misvorming verhinderen.

13. Belangrijkste onderdelen

Wegens goede verhouding en mede-bedrijf op lange termijn met alle bekende sub-leveranciers, kunnen wij aan de behoeften van klanten met de types van componenten voldoen te hebben die zij hebben gewenst om.

 

 

Toepassingen:

 

Etc. toegepast in woningbouw, commercieel centrum, winkelcentrum, kleine fabrieken.

 

 

Specificaties:

 

Technische Gegevenslijst van Natuurlijke Luchtkoeling twee-Windt In drie stadia

Veranderende de Machtstransformatoren van de van-kringskraan met Met beperkte verliezen en Met geringe geluidssterkte

 

Type

Nominale spanning (kV)

Verbindingssymbool

 

Zonder commissie Verlies

(KW)

 

Ladingsverlies (kW)

 

Zonder commissie stroom

Kort:sluitenimpedantie (%)

 Gewicht (t)

Afmetingen (mm)

(mm)

HL

Spoor het Uit elkaar plaatsen (mm)

 

Lichaam

 

Olie

 

Totaal

 

Vervoer

 

L

 

W

 

H

S9-6300/110

H.V.:

110±2X2.5%

121±2X2.5%

 

L.V.:

6.3; 6.6; 10.5; 11

YNd11

7.5

36.9

0.63

10.5

7.6

7.6

23.0

18.5

5300

4680

4270

5200

1435

S9-8000/110

9.00

45.0

0.60

10.2

8.2

25.9

21.4

5540

4730

4420

5400

1435

S9-10000/110

10.50

53.1

0.56

12.5

9.3

30.2

23.8

5720

4830

4530

5700

1435

S9-12500/110

12.38

63.0

0.53

14.6

10.0

34.2

28.0

5780

4820

4630

5900

1435

S9-16000/110

15.00

77.4

0.49

16.7

11.1

38.2

30.3

6100

4850

4770

6200

2000

S9-20000/110

17.78

93.6

0.46

18.8

12.3

43.4

35.3

6190

5090

4780

6300

2000

S9-25000/110

21.00

110.7

0.42

23.2

12.6

48.1

37.3

6320

5310

4960

6700

2000

S9-31500/110

24.98

133.2

0.39

25.8

14.4

54.8

42.9

6360

5350

5020

6900

2000

S9-40000/110

29.85

156.6

0.35

31.0

16.3

63.6

48.7

6480

5400

5220

7200

2000

S9-50000/110

35.25

194.4

0.32

35.8

18.0

72.9

56.7

6640

5490

5260

7400

2000

S9-63000/110

41.85

234.0

0.28

39.6

19.8

84.3

64.4

6740

5510

5540

7900

2000

S9-90000/110

54.60

306.0

0.25

53.6

24.8

105.0

77.6

6880

5560

5780

8200

2000

 

A. transformatorentoepassing:

 

Ondergedompelde de Machtstransformator met beperkte verliezen van 110kv Olie voor de Bouw met twee-Windt

Ondergedompelde de Machtstransformator met beperkte verliezen van 110kv Olie voor de Bouw met twee-Windt

 

B. productieproces:

 

Ondergedompelde de Machtstransformator met beperkte verliezen van 110kv Olie voor de Bouw met twee-Windt

 

C. productiemateriaal:

 

Ondergedompelde de Machtstransformator met beperkte verliezen van 110kv Olie voor de Bouw met twee-Windt

 

D. verpakking en Leveringsverwerking:

 

Ondergedompelde de Machtstransformator met beperkte verliezen van 110kv Olie voor de Bouw met twee-Windt

 

E. kwaliteitscertificaten:

 

Ondergedompelde de Machtstransformator met beperkte verliezen van 110kv Olie voor de Bouw met twee-Windt


Ondergedompelde de Machtstransformator met beperkte verliezen van 110kv Olie voor de Bouw met twee-Windt

 

F. het teamwerk:

 

Ondergedompelde de Machtstransformator met beperkte verliezen van 110kv Olie voor de Bouw met twee-Windt

 

G. FAQ over Transformatoren:

 

Q: 1. Zijn de transformatoren van toepassing zijn met Internationale Standrad?

A: Ja, is al ons product strikt van toepassing is met CEI, IS, ANSI, GB of een andere speciale vereisten als klanten.

 

Q: 2. Wat is de productietijd?

 A: Over het algemeen voor één partijtransformatoren binnen 60-90 dagen.

 

Q: 3. Hoe transformatoren verscheept?

A: De transformatoren altijd deliveried door schip, trein of vrachtwagen voor overzee. Welke met hoofd actief lichaam in massa en toebehoren in houten gevallen.

 

Q: 4. Welk soort internationale certificaten hebt u?

A: Wij hebben authoried KEMA, ISO en SGS.

 

Q: 5. Wat is uw productiecapaciteit voor vorig jaar?

A: Vorig jaar ons bereik van de productiecapaciteit 50 miljoen KVA, en gestegen elk jaar.

 

Q: 6. Biedt u waarborg aan voor de producten?  

A: Ja, bieden wij minstens één jaarwaarborg voor elk van onze transformatoren aan.

 

Q: 8. Keurt u VET goed (de Test van de Fabrieksgoedkeuring)?

A: Ja, is het available.Welcomed.We is verantwoordelijk voor het testen van elke vastgestelde transformator.

 

Q: 9. Wijst u ingenieur toe voor de naverkoopdienst?

A: Ja, voor onze producten, tonen wij allen de installatie van de naverkoopgids en vragenonderzoek.

 

 

Concurrentievoordeel:

 

1. met beperkte verliezen, met geringe geluidssterkte

2.Low gedeeltelijke lossing

3. Hoog - kwaliteit, efficiency

4.Safe gebruik

5.Power transformator

 

Contactgegevens
Beijing Water Meter Co.,Ltd.

Contactpersoon: vito

Tel.: +8618810166894

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)