Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenUltrasone Fout Detector

Draagbare digitale ultrasone gebrekdetector

Van goede kwaliteit Multi Straalwatermeter voor verkoop
Van goede kwaliteit Multi Straalwatermeter voor verkoop
De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Dean

De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Albert

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de kwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Duitsland opdracht!!

—— Duitsland Fabian-Scherb

Ik ben online Chatten Nu

Draagbare digitale ultrasone gebrekdetector

China Draagbare digitale ultrasone gebrekdetector leverancier

Grote Afbeelding :  Draagbare digitale ultrasone gebrekdetector

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: China Coal
Modelnummer: SUB100
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

draagbare digitale ultrasone gebrekdetector

draagbare digitale ultrasone gebrekdetector

Overzicht

SUB100 de draagbare Digitale Ultrasone Gebrekdetector is een economisch en praktisch model. Behalve de verschillen van zijn metend gamma, het werk frequentie en overgebrachte impulsparameter, zijn de andere prestaties hetzelfde als SUB140.

Gebaseerd op het ultrasone testende principe van de impulsbezinning, controleert SUB100 al testend proces door de mini-bewerker. En het heeft laag machtsontwerp en kan last met twee modellen doen zoals online het laden en het off-line laden. En het kan ongeveer 8 uren onophoudelijk werken. Met grote capaciteit, digitaal veelkleurig TFT LCD, origineel ingevoerd stabiel IC, kleine grootte, lichtgewicht, stabiele prestaties en gunstige prijs, is SUB100 één van ons hoog bedrijf bevorderde super kostenprestaties en economisch ultrasone gebrekdetector.

ZEER BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN

  • Met Engelse vertoning, master-slave menu, kortere weg zeer belangrijke en digitale vlug knop, heeft het met belangrijke technologie ontworpen en kunnen zeer gemakshalve worden gebruikt.
  • Met digitale kleuren5.7inch TFT LCD vertoning, kan het de achtergrondkleur en de golfkleur volgens het milieu kiezen. En de LCD helderheid kan ook vrij door zich worden geplaatst.

Ontworpen met hoge prestaties veiligheid-waarborg batterijmodule, is het gemakkelijk voor demontage en assemblage. En het kan offline belasten onafhankelijke met. En de grote capaciteit en hoge prestaties lithium-Ionenbatterijmodule maakt de instrument contentiously werktijd aan boven 8 uren,

  • Met kleine grootte en lichtgewicht, kan het instrument greep zijn door één hand. Het is duurzaam in gebruik en lood de industrietendens.

FUNCTIES Piekgreep:

Automatisch zoekend de piekgolf binnen de poort en houd het op de vertoning.

Gelijkwaardige diameterberekening: kom de piekecho te weten en bereken zijn gelijkwaardige diameter.

Ononderbroken Verslag: Registreer onophoudelijk de vertoning en bewaar het aan het geheugen binnen het instrument.

Tekortlocalisatie: Lokaliseer de tekortpositie, met inbegrip van de afstand, de diepte en zijn afstand van de vliegtuigprojectie.

Tekort dat rangschikt: bereken de tekortgrootte

Tekortevaluatie: Evalueer het tekort door echoenvelop.

DAC: De Correctie van de afstandsomvang

AVG: De functie van de de Groottekromme van de afstandsaanwinst

Barstmaatregel: De maatregel en berekent de barstdiepte

B-AFTASTEN: Toon de dwarsdoorsnede van test block.REAL-tijd Echte de KLOK - prikklok voor het volgen van de tijd. COMMUNICATIE USB2.0 hoge snelheids communicatie haven

Hoofdparameter

Waaier: (0 ~ 6000) mm-Bandbreedte: (0.2 ~ 15) de Materiële Snelheid van Mhz: (1000 ~ 9999) de Dynamische Waaier van m/van s: 32dB Verticale lineaire fout ≥: ≤ 3% Horizontale lineaire fout: resolutie ≤ 0.2%: > 40dB (5P14) Gevoeligheid het Weggaan: 60dB (platboomd diep gat 200mm2) Verwerping: (0 tot 80) het Lineaire Geluidsniveau van %: voeding ≤ 10%: Gelijkstroom 9V; het werk van lithiumbatterijen voor 4 tot 8 uren of meer Omgevingstemperatuur: (- 20 ~ 50) Relatieve Vochtigheid °C: (20 ~ 95) %- relatieve vochtigheid

SUB100 standaardconfiguratie

Nr.

Punt

Hoeveelheid

1

Hoofdlichaam

1

2

Rechte Straalsonde

1

3

Hoeksonde

1

4

Machine-sonde Kabel (Q9-Q9)

1

5

Batterijmodule

1

6

Machtsadapter (Lader)

1

7

Steunpijler

1

8

Hand

1

9

Instrumentengeval

1

Contactgegevens
Beijing Water Meter Co.,Ltd.

Contactpersoon: vito

Tel.: +8618810166894

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)