Thuis ProductenIndustriële Waterfilters

5 de Zak van de het Stoffilter van de micronlucht van Polyestervezel, de Zak van de Waterfiltratie

China Beijing Water Meter Co.,Ltd. certificaten
China Beijing Water Meter Co.,Ltd. certificaten
De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Dean

De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Albert

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de kwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Duitsland opdracht!!

—— Duitsland Fabian-Scherb

Ik ben online Chatten Nu

5 de Zak van de het Stoffilter van de micronlucht van Polyestervezel, de Zak van de Waterfiltratie

5 Micron Air Dust Filter Bag Of Polyester Fiber , Water Filtration Bag
5 Micron Air Dust Filter Bag Of Polyester Fiber , Water Filtration Bag 5 Micron Air Dust Filter Bag Of Polyester Fiber , Water Filtration Bag

Grote Afbeelding :  5 de Zak van de het Stoffilter van de micronlucht van Polyestervezel, de Zak van de Waterfiltratie

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: ECOGRACE
Certificering: SGS
Modelnummer: 160X4500
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 300PCS
Prijs: 10~30USD/PCS
Verpakking Details: Polyzak of Document kartons
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 20000pcs/month
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

de filterzakken van de stoftrekker

,

baghouse filter tassen

5 de Zak van de het Stoffilter van de micronlucht van Polyestervezel, de Zak van de Waterfiltratie

Beschrijving:

De het stofcollector van de cementoven rustte Nomex-filterzak, bestand Nomex-filterzak op hoge temperatuur, water afstotende behandeling uit. De zakaanbieding één van de Nomexfilter van de beste totale economieën in een filtratiesysteem wegens hogere lucht aan doekverhoudingen, hogere temperatuur bestand functie, en het slijtvaste leven.

Eigenschappen

1) Presteert bij hoge temperaturen

De zak van de Nomexfilter kan onophoudelijk bij werkende temperaturen tot 218°C (425°F) worden gebruikt, en kan hogere temperatuurschommelingen behandelen. Nochtans, om de zak die van de stoffilter te optimaliseren het leven dragen, worden de ononderbroken temperaturen van 204°C (400°F) en met minimumtemperatuurschommelingen te verminderen geadviseerd.

2) Verzet zich tegen verbuiging en schuring

Flex weerstand van Nomex-filterzak bij kamertemperatuur is goed, over gelijke aan dat van polyestervezels; voorbij het verouderen bij temperaturen van 121°C (250°F) en boven zijn hardheid als uitstekend. De zak van de Nomexfilter meer dan drie keer het slijtageleven van de zakken van de polyesterfilter moeten zou geven bij 121°C (250°F) en hierboven.

3) Effect van vochtigheid

De zak van de Nomexfilter presteert goed bij hoge werkende temperaturen met normale hoeveelheden vochtigheid. De projecties van het slijtageleven in de onderstaande grafieken werden ontwikkeld gebruikend 6-10% H20. Wanneer het werken in hoge vochtigheidsmilieu's zou het lonend zijn om vermindering van temperatuur te onderzoeken om het slijtageleven te verminderen. 4) Verzet zich tegen Chemische producten

De zak van de Nomexfilter, Aramid-filterzak fier verzet zich tegen aanvallen door milde zuren, milde alkali, en de meeste koolwaterstoffen. In zure milieu's, zou de evaluatie van Nomex-filterzakken moeten worden gemaakt om ervoor te zorgen dat de vezel aanvaardbaar vóór isolatie zal presteren. De zak van de Nomexfilter, Aramid-filterzak is zuur milieu, bij temperaturen boven het dauwpunt, zal overtreffen polyester. De temperatuur boven het dauwpunt moeten zou worden gehandhaafd om chemische aanval op Nomex-filterzak en het materiaal van de stofcollector te minimaliseren.

5) Dimensionale Stabiliteit

De zak van de Nomexfilter, Aramid-filterzak is één van de het meest dimensioneel stabiele beschikbare zakken van de stoffilter. De behoorlijk vervaardigd en gebeëindigde vezels van Nomex, zouden noch meer dan 2% uitrekken noc moeten krimpen wanneer in werking gesteld bij temperaturen tot 218°C (425°F).

6) Hoge temperaturen

Het meest efficiënte gebruik van Nomex-filterzak, aramid filterzak is in hoog rendement filtrerende systemen waar de aftakkingstemperaturen boven 250°F of in systemen met schommelingen over 250°F. zijn. In de hete systemen van de gasfiltratie.

Filterzakken, de zak van de stofcollector, de zak van de stoffilter, stofzakken, filtersokken, - zij allen betekenen hetzelfde ding: Een industriële filter van de rangstof maakte van op zwaar werk berekend materiaal, al gebaseerde die textiel, in stof wordt gebruikt die systemen, in of procesfiltratie of verontreinigingscontrole verzamelen.

Het belangrijkste type van de zakken van de stoffilter met inbegrip van Nomex-filterzak, PPS filterzakken, P84 filterzak, PTFE-filterzakken, Acrylfilterzakken, de zakken van de Polyesterfilter, de zak van de stoffilter, zakfilters, de zakken van de stofcollector.

Toepassingen:

De zak van de Nomexfilter voor de hogere die filtratie van het temperatuurstof, wijd in Asfalt het mengen zich installatie, de filtratie van het de rookstof van de cementoven in cementinstallatie etc. wordt toegepast, staal het smelten de filtratie van de ovenrook.

NOMEX-aanbieding één van de filterzak van de beste totale economieën in een filtratiesysteem wegens hogere lucht aan doekverhoudingen, hoger temperatuurvermogen, en een lang beroepsleven.

Specificaties:

Artikelnaam

Nomex needled gevoeld

Ingrediënten

Vezel

100% Nomex

Grof linnen

100% Nomex

Gewicht

g/m2

500

Dikte

mm

2.1

Dichtheid

g/m ³

0.24

Doordringbaarheid

L/dm2.min

150

Het trek breken

sterkte (N/5cm)

Afwijking

≥800

Weft

≥1000

Verlenging @200N/5cm

Afwijking

<5>

Weft

<5>

Het maximum krimpt

van 90 mins

Temperatuur (°C)

250

%

≤1

De diensttemperatuur (°C)

Ononderbroken

200

Onmiddellijk

240

Het eindigen

Het schroeien, het calendaring

5 de Zak van de het Stoffilter van de micronlucht van Polyestervezel, de Zak van de Waterfiltratie 05 de Zak van de het Stoffilter van de micronlucht van Polyestervezel, de Zak van de Waterfiltratie 1

Contactgegevens
Beijing Water Meter Co.,Ltd.

Contactpersoon: vito

Tel.: +8618810166894

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)